Cookie- og privatlivspolitik hos Ordnung ApS

Introduktion

Det er vigtigt for os, at du som bruger af vores hjemmeside ved, at vi værner om dine personlige oplysninger og rettigheder jf. persondatalovgivningen. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ansvarlighed, hvorfor vi har udarbejdet denne cookie- og privatlivspolitik. Her vi gør opmærksom på, hvilke cookies vi benytter samt personoplysninger vi indsamler, hvorfor vi gør det og hvordan vi gør det. Du opfordres til at læse denne politik.

Ordnung ApS’ primære formål er udlejning af erhvervslokaler, nærmere præciseret som udlejning af selvstændige enheder i kontorfællesskaber; kontorer, kontorpladser, mødelokaler og events m.v.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er jf. Datatilsynets definition ”enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person”. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold og øvrig brug af services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden almindelige personoplysninger; Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og firmanavn. Det vil typisk være i forbindelse med brug af vores kontaktformularer. Når du benytter vores kontaktformularer, booker en fremvisning og/eller beder om at få tilsendt et tilbud om et lejemål, giver du dit eksplicitte samtykke til, at vi må indsamle og behandle dine personoplysninger i overensstemmelse med denne politik. Oprettelse af kontaktoplysninger sker med henblik på, at vi kan kontakte dig med tilbud om vores produkter.

Der kan på vores hjemmeside, samt øvrige sociale medieplatforme, såsom Instagram, Facebook, LinkedIn m.v. være offentliggjort situationsbilleder af og fra vores kontorfællesskaber. Dette sker med henblik på at beskrive medlemsaktivitet, herunder ved arrangementer og events.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant. Vi videregiver ikke dine oplysninger til andre medmindre vi er forpligtet hertil som følge af lovgivningen. Dette vil være offentlige myndigheder, fx politi eller SKAT som efter lovgivningen kan kræve oplysninger udleveret af os.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Vi overlader dine personoplysninger til vores databehandler, der varetager vores vedligeholdelsen af vores IT-servere. Vores databehandler er Larsen Data ApS, Vestergade 20B 2., 1456 København K. Vores databehandler anvender underdatabehandlere. Der henvises til https://web.gratisdns.dk/om-os/databehandleraftale/

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” neden for. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, beder vi om at du kontakter os ellers henviser vi til at læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registrerede rettigheder, som du finder på www.datatillsynet.dk.

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. Du har endvidere ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@ordnung.nu. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Når du som besøgende indtaster din data på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også din IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af det der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering) og undlade videre brug af websitet.

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Analytics
  • Google Adwords
  • Facebook
  • Hotjar

Udgiver

Ordnung ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi modtager fra dig. Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. Websitet ejes og publiceres ligeledes af:

Ordnung ApS
CVR: 33510950
Strandvejen 125
2900 Hellerup
Telefon: 70 26 85 95
E-mail: info@ordnung.nu